Supima Overhemden

We zijn echt een groot voorstander van een hoge kwaliteit als het aankomt op kleding, vandaar dat wij met de meest bijzonder stoffen werken. Zo is het onder andere mogelijk om te kiezen voor de Supima overhemden. Dit speciale Amerikaanse katoen is ademend, duurzaam en voelt heerlijk zacht aan tijdens het dragen. De Supima overhemden zorgen voor een fris gevoel, wanneer je eenmaal een Supima overhemd hebt aan gehad zal je nooit meer iets anders willen. Maar hoe zit het met de Supima overhemden? Wij laten je vandaag zien waarom juist deze Supima overhemden zo bijzonder zijn om te hebben!

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toon filters
 1. Nayati Overhemd Blauw Supima Twill
  Nayati Overhemd Blauw Supima Twill
  € 99,95
 2. Bahati Overhemd Supima Twill Wit lichtroze piping
  Bahati Overhemd Wit Supima Twill
  € 99,95
 3. Bimi overhemd wit met een lichtblauwe piping
  Bimi hemd Wit Supima Twill
  € 99,95
 4. Overhemd wit blouse
  Giovanni Overhemd Wit Supima Twill
  € 99,95
 5. wit overhemd basic
  Tin Overhemd Wit Glare Supima Twill
  € 99,95

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn de Supima overhemden
De Supima overhemden zijn gemaakt van een zeer sterk soort katoen, ook wel het Supima katoen. Supima katoen is een beter soort katoen met een langere vezel dan normaal katoen. Het zorgt op de eerste plaat voor een zeer sterke hechting binnen in de vezels, dit maakt hem onder andere rimpelbestendig en ultra-duurzaam. Voor de mensen die van cijfertjes houden, de katoenen vezels van Supima katoen zijn te vergelijken met die van Pima katoen. Dit houdt in dat deze 1.4 tot 2 duim lang zijn in de lengte. Normale katoenen vezels zijn maar 1.1 duim lang, hier zit dus een aanzienlijk groot verschil in.

Supima katoen is een superieur type katoen wat afkomstig is uit Amerika. Minder dan 1% van al het wereldwijd aanwezige katoen komt van deze aanbieder af. Het is dubbel gemerceriseerd katoen van een extra lange stapelvezel. Dit maakt Supima uniek en geeft het katoen de bijzondere eigenschappen waar het om bekend staat.

De eigenschappen van de Supima overhemden
Wanneer je aan een optimaal shirt moet denken dan is comfort en levensduur waarschijnlijk het eerste waar je aan zal denken. Voor de Supima overhemden weet je zeker dat hier aan voldaan zal zijn, dit type katoen heeft namelijk enkele unieke eigenschappen. Het Supima katoen is op de eerste plaats super sterk. Dit maakt het een materiaalsoort die voor een lange tijd mee zal gaan, ook na het wassen blijft het er gewoon prima uitzien. Supima katoen is de hoogste kwaliteit katoen die je op dit moment kunt halen, niet zo raar dat er maar zo weinig aanbieders zijn die deze kwaliteit weten te leveren.

Supima katoen is bestand daarnaast verkleuringen en is vrij eenvoudig te onderhouden. Dit maakt het dé go to keuze voor alle mannen die alleen maar het beste in handen willen hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze Supima overhemden of wil je meer te weten komen over de soorten katoen waar je uit kunt kiezen? Blijf dan zeker hangen op de site, er is nog veel meer om te ontdekken!