Print overhemden

Er zijn echt heel wat foutje printjes te vinden op overhemden. Dit zijn printjes die gewoon slecht zijn, die er niet mooi uitzien of die zorgen voor een slordige look. Deze printjes moet je dan ook echt vermijderen, ze zullen nu eenmaal niet zo mooi of professioneel staan. Maar hoe zit het dan met de print overhemden die er wel goed uitzien? Bij ons ben je aan het juiste adres voor deze overhemden, deze zullen wij daarom in dit artikel wat beter bekijken .

Producten 19-27 van 65

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Maltese overhemd van code of silence met een Oosterse bloem print
  Maltese Overhemd met oosterse print
  € 79,95
 2. Oranje overhemd met print
  Tithonia Overhemd Oranje bloem print
  € 59,95
 3. Overhemd lichtgroen 100% katoen
  Lunaria Overhemd lichtgroen
  € 69,95
 4. Overhemd Sailor print blauw
  Sailor Overhemd blauw
  € 69,95
 5. Overhemd zwart-wit code of silence
  Elektra Overhemd zwart-wit
  € 69,95
 6. Overhemd Elan lichtblauw gestreept
  Elan Overhemd lichtblauw
  € 49,95
 7. lichtblauw luxe oxford weving calvin overhemd
  Lichtblauw luxe oxford weving calvin overhemd
  € 39,95 Normale prijs € 69,95
 8. Overhemd zwart met roze piping
  Knoton Overhemd zwart supima
  € 79,95
 9. Wit overhemd met bloemetjes print binnenkraag
  Khalifa Italiaanse Overhemd Wit
  € 29,95

Producten 19-27 van 65

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een overhemd met print, wat is het?
Je kunt het natuurlijk wel aan de naam zien, dit is dus niet echt iets lastigs om te beantwoorden. Dit zijn de overhemden die zijn voorzien van een vaste print. Nu is het wel zo dat er heel wat verschillende soorten mogelijkheden zijn voor de print overhemden. Zo heb je de reguliere overhemd met print in bloempatroon of in traanvorm. Echter kan je ook kiezen voor de vaste patroontjes met bijvoorbeeld vierkantjes als je het iets netter wilt houden. Door dit grote aantal mogelijkheden is het echt niet zo lastig om een overhemd met print voor heren te vinden wat bij je past.

Waar op letten bij het dragen van een overhemd met print
Mannen die graag een overhemd met print voor heren willen dragen zouden zeker even de onderstaande tips goed moeten doorlopen. Met deze tips zorg je er namelijk voor dat je meer haalt uit je outfit, je wilt nu eenmaal wel hebben dat het overhemd er goed uitziet:

 • Ga niet mixen met print

Om ervoor te zorgen dat je niet overhemd niet te vol wordt is dragen van één enkele print een handige regel om te volgen. Door het te houden op een print zal je niet een te vol pallet aan patroontjes krijgen. Kies dus voor een vast patroon wat over heel het overhemd met print is gemaakt. 

 • Doe ze aan bij een pak

De heren print overhemden zijn natuurlijk leuk om zo te dragen, echter is het mooier om de overhemden te dragen in combinatie met een goed pak. Door dit te doen zorg je voor een complete look. Hierdoor is het overhemd met print voor heren op een subtiele wijze terug te vinden, dit is vaak erg mooi om te zien.

Neem snel zelf een kijkje in het assortiment en kies de print overhemden die jou wel iets lijken. Doe deze aan met een goed pak en voor je het weet zal je van iedereen complimentjes krijgen over hoe goed je er eigenlijk bij loopt op de werkvloer. Hier doet iedereen het tenslotte voor toch?