Bloemen Overhemden

Bloemen Overhemden voor heren

Er zijn een aantal super slechte bloemen overhemden in deze wereld. En we zijn bang dat deze overhemden deze patroontjes toch een beetje een slecht imago hebben meegegeven. Slechte bloemenshirts zijn erg slecht, ze hebben vaak de neiging om een beetje regenboogkleurig te zijn. Ook vind je nog wel eens 'eigenzinnige' contrasterende knopen en stiksels. Het is het 'uitgaanshirt' dat nooit het daglicht had mogen zien. Tenminste, dit is wat mensen denken. Echter zijn er ook een hele hoop leuke bloemen overhemden voor heren die wél stijlvol kunnen worden gedragen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor bloemetjes overhemd, laten we deze daarom eens wat beter bekijken.

Producten 1-9 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toon filters
 1. bloemen overhemd
  Anemone Overhemd bloemprint
  € 79,95
 2. Paarse Trendy overhemd bloem print
  Azalea Overhemd trendy roze-paars print
  € 79,95
 3. Freesia overhemd paars van Code of Silence
  Freesia Overhemd Paars Print
  € 79,95
 4. Een overhemd een opvallende print en vol van kleur
  Begonia Overhemd Paarse Print
  € 34,95 Normale prijs € 79,95
 5. Oosters aandoende print overhemd
  Dahlia Overhemd groen
  € 79,95
 6. bloemetjes overhemd
  Rosa Overhemd bloemenprint
  € 79,95
 7. Lichtblauw overhemd met bloemen print
  Phlox Overhemd lichtblauw
  € 59,95
 8. Peony overhemd met bloemetjes patroon oranje
  Peony Overhemd Print Flowers
  € 79,95
 9. blauw bloemetjes overhemd
  Maltese Overhemd blauw bloemen
  € 79,95

Producten 1-9 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn de bloemen overhemden?
Je hoeft geen genie te zijn om te raden wat bloemen overhemden nu precies zijn. Dit zijn inderdaad de overhemden die zijn voorzien van een bloemetjes print. Echter bestaat er een groot aantal mogelijkheden voor deze bloemen overhemden. Zo heb je naast de heel vrolijke en kleurige overhemden ook talloze normale overhemden met een bloemetjes patroon waar je uit kunt kiezen. Een geheel zwart overhemd met zwarte bloemetjes is dan ook bijvoorbeeld een optie als je het ietwat netter wilt houden. Door dit grote aantal mogelijkheden zal iedere man de bloemen overhemden kunnen vinden die bij hem past.

Tips voor het dragen van bloemen overhemden

Mannen die de bloemen overhemden op een professionele manier willen dragen zullen veel baat hebben aan de onderstaande tips. Met deze tips zorg je er namelijk voor dat jij jouw overhemd met bloemenprint voor heren kunt dragen, zonder er als een clown bij te lopen:

 • Een print per outfit

Je hoeft de paardenbloemen niet van de tulpen te kunnen onderscheiden om te weten dat een overdreven bedrukking het beste vermeden kan worden. Om ervoor te zorgen dat je niet al te raar overkomt is het bij het dragen van bloemen overhemden van belang dat je blijft vasthouden aan één enkele print. Deze kan je vervolgens combineren met wat andere kleurige accessoires.

 • Zorg voor laagjes

De heren bloemen overhemden zijn echt bekend geworden door de Hawaiiaanse overhemden die veel gedragen werden in de jaren tachtig. Maar dat betekent niet jij hier in mee moet gaan. Als je je zorgen maakt om eruit te zien als een wandelende bloemist is het handig om laagjes aan te doen. Hierdoor is het overhemd met bloemenprint voor heren net even iets minder 'in your face' dan zonder laagjes.

 • Let op de gelegenheid

Een Hawaiiaanse bloem overhemd ziet er misschien geweldig uit op Miami Beach, maar het is niet echt geschikt voor een net chique feest. Het is het beste om jouw meer opvallende bloem overhemden te reserveren voor jouw vrije dagen, terwijl subtiele bloemen prints gemakkelijk kunnen worden gedragen op een doodnormale werkdag. Door jouw overhemd met bloemenprint voor heren aan te laten sluiten op de gelegenheid zal je nooit meer de fout in gaan.