Luxe Overhemden

Ook op zoek naar luxe overhemden?
Als man zijnde moet je natuurlijk wel de juiste overhemden in de kast hebben liggen. Je kunt heren overhemden vinden in nagenoeg alle mogelijke soorten en maten, dit zorgt er dan ook voor dat je meer dan genoeg keuzemogelijkheden hebt. Een van de meest gekozen soorten overhemden is natuurlijk het luxe overhemd. De luxe overhemden zijn precies wat je nodig hebt als je jouw pak wilt voorzien van een frisse en professionele uitstraling. Maar wat voor soort luxe overhemden zijn er dan? En waar is het luxe overhemd voor bedoeld? Tijd om daar achter te komen!

LEES MEER

Producten 1-9 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. lichtblauw luxe oxford weving calvin overhemd
  Calvin overhemd blauw luxe oxford
  € 79,95
 2. Algorithm Luxe Oxford overhemd semi effen blauw
  Algorithm Overhemd Oxford Blauw
  € 79,95
 3. Overhemd blauw
  Royal Overhemd blauw
  € 79,95
 4. Overhemd zwart met roze piping
  Knoton Overhemd zwart supima
  € 99,95
 5. Nayati Overhemd Blauw Supima Twill
  Nayati Overhemd Blauw Supima Twill
  € 99,95
 6. Tyee lichtblauw overhemd met oxford twill stof
  Tyee Overhemd Blauw Oxford Twill
  € 79,95
 7. Code of Silence Marvel ruiten
  Marvel Overhemd Rood Oxford Twill
  € 79,95
 8. Linus Overhemd licht blauw effen zakelijk casual
  Linus Overhemd blauw Oxford Twill
  € 79,95
 9. Bahati Overhemd Supima Twill Wit lichtroze piping
  Bahati Overhemd Wit Supima Twill
  € 99,95

Producten 1-9 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 


Wat is een luxe overhemd?
Het lijkt misschien een vrij eenvoudige vraag, echter weet nog niet iedere man wat de luxe overhemden nu eigenlijk zijn. De luxe overhemden staan bekend om de professionele uitstraling en om de netheid, het zijn overhemden die je draagt in combinatie met een goed pak. Het mooi aan de luxe overhemden is dat je variatie aan kunt brengen in jouw pak is, zonder dat je gelijk een heel nieuw pak hoeft te kopen. Een rood overhemd geeft nu eenmaal een andere uitstraling aan het pak mee dan onze blauwe luxe overhemden.

Wanneer draag je de luxe overhemden?
Het zal geen verrassing voor je zijn dat de luxe overhemden bedoelt zijn voor de formele gelegenheden, dit is wel aan de naam te zien. Dit betekent dan ook dat de luxe overhemden niet bedoelt zijn voor de mannen die niet zo’n zin hebben in een nette dresscode, zij kunnen beter kiezen voor een van onze casual overhemden. Waar je hem wel naar aan kan doen is naar het werk of naar een business bijeenkomst. Door de professionele uitstraling weet je zeker dat je tot op in de puntjes verzorgd zal zijn, under dressed zijn kan natuurlijk niet.

 

Luxe overhemden

Een groot assortiment aan luxe overhemden
Bij ons ben je aan het juiste adres voor een groot assortiment aan luxe overhemden. In ons aanbod kan je een ontzettend groot scala aan diverse soorten opties vinden voor de luxe overhemden. Ben je op zoek naar de luxe overhemden met een bepaald patroon? Of zoek je gewoon een paar luxe overhemden die bekend staan om hun frisse, witte uitstraling? Door ons aanbod zal je altijd weer iets hebben om aan te doen bij jouw pak. Dankzij deze mogelijkheden is iedere man in staat om voor wat meer variatie te zorgen. Voor je het weet ben je voorzien van de meest professionele luxe overhemden die je maar kunt vinden. Neem daarom zelf eens de proef op de som en bekijk ons aanbod om te zien wat er allemaal mogelijk is!

 

Luxe overhemden