Witte Overhemden

Iedere man heeft behoefte aan de juiste witte overhemden om te dragen naar het werk. Je kunt witte overhemden vinden in heel wat verschillende soorten, er bestaan nu eenmaal een hoop soorten stijlen om uit te kiezen. Een van de meest gekozen kleuren overhemden is natuurlijk het witte overhemd. De witte overhemden zijn precies de toevoeging voor bij jou in de kast als je op zoek bent naar een tijdloos product. Wat voor soorten witte overhemden hebben wij je te bieden? En waarom moet je deze bestellen bij ons? Dat laten wij jou vandaag zien!

Producten 1-9 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toon filters
 1. Nayati Overhemd Blauw Supima Twill
  Nayati Overhemd Blauw Supima Twill
  € 99,95
 2. Bahati Overhemd Supima Twill Wit lichtroze piping
  Bahati Overhemd Wit Supima Twill
  € 99,95
 3. Bimi overhemd wit met een lichtblauwe piping
  Bimi hemd Wit Supima Twill
  € 99,95
 4. wit overhemd basic
  Tin Overhemd Wit Glare Supima Twill
  € 99,95
 5. Overhemd wit blouse
  Giovanni Overhemd Wit Supima Twill
  € 99,95
 6. Overhemd wit plain
  Titanium Overhemd wit
  € 79,95
 7. Overhemd licht gestreept Code of Silence
  Lio Overhemd wit licht gestreept Dobby
  € 79,95
 8. overhemden heren wit gestreept
  Zeta Overhemd wit
  € 79,95
 9. witte overhemd met speelse patroon
  Owen Overhemd Wit Playfull
  € 59,95

Producten 1-9 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het kopen van een wit overhemd
De witte overhemden staan bekend om de kleur, echter zegt de term wit overhemd nog niets over de stijl van het overhemd. Het leuke is namelijk dat je variatie kunt aanbrengen door af te wisselen van verschillende stijlen witte overhemden. Een wit Oxford overhemd ziet er anders uit dan de Italiaanse witte overhemden. Door te spelen met de verschillende stijlen en door meerdere witte overhemden te halen zal je altijd weer iets moois hebben om aan te doen.

Wanneer witte overhemden dragen?

Het is waarschijnlijk wel bekend dat de witte overhemden bedoelt zijn voor de formele gelegenheden, je doet ze nu eenmaal aan onder een pak. Dit betekent dan ook dat de witte overhemden uitstekend zijn om aan te doen naar het werk, met de witte overhemden weet je zeker dat je professioneel en goed gekleed de straat op zal gaan. Het is natuurlijk ook mogelijk om het jasje thuis te laten en om alleen een wit overhemd te dragen. Door de professionele uitstraling is het een prima stand alone item voor in jouw kast.

Een groot aanbod aan witte overhemden
Bij ons ben je aan het juiste adres voor het grootste aanbod aan witte overhemden. In ons aanbod vind je talloze soorten opties voor de aanschaf van witte overhemden. Ben je op zoek naar de luxe overhemden witte overhemden die zijn voorzien van een patroon? Of wil je wat witte overhemden hebben om aan te doen onder een goed pak? Door ons aanbod is het vinden van de juiste witte overhemden echt niet meer zo lastig als je in eerste instantie zou denken. Dankzij deze mogelijkheden is iedere man in staat om voor wat meer variatie te zorgen. Voor je het weet zal je nooit meer terug willen naar je oude stijl. Neem daarom zelf eens een kijkje op deze pagina en zie welke witte overhemden wij je allemaal te bieden hebben!