Gestreepte Overhemden

Gestreepte overhemden voor de moderne man
Gestreepte overhemden zijn natuurlijk altijd al populair geweest onder de mannen in Nederland. Afhankelijk van de soort streep op de overhemden kunnen de overhemden heren gestreept zowel modern als klassiek zijn. Om jouw outfit naar het volgende niveau te tillen met gestreepte shirts is het wel van belang dat je het een en ander weet. Dat is dan ook precies de reden dat wij in dit artikel wat dieper in zullen gaan op de gestreepte overhemden voor bij jou in de kast.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Waziri Overhemd gestreept lichtblauw
  Waziri Overhemd Blauw Gestreept
  € 39,95 Normale prijs € 89,95
 2. Blauwe overhemden gestreept
  Geminorum Overhemd Blauw Gestreept
  € 39,95 Normale prijs € 69,95
 3. Overhemd gestreept rood met vlinderkraag
  Pasiphae Overhemd rood
  € 29,95 Normale prijs € 79,95
 4. Licht heren overhemd strepen blouse
  Mabolo hemd Blauw Strepen Dobby
  € 39,95 Normale prijs € 49,95
 5. overhemd lichtblauw gestreept
  Ozon Overhemd lichtblauw
  € 39,95 Normale prijs € 79,95
 6. Overhemd licht gestreept Code of Silence
  Lio Overhemd wit licht gestreept Dobby
  € 29,95 Normale prijs € 79,95
 7. blauw overhemd gestreept
  Rocco Overhemd blauw dobby
  € 39,95 Normale prijs € 79,95
 8. oranje heren overhemden
  Wolf Overhemd Oranje
  € 29,95 Normale prijs € 79,95
 9. Blauw streepjes overhemd
  Ximen Overhemd Blauw strepen
  € 39,95 Normale prijs € 79,95

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waar te beginnen met jouw gestreepte overhemden
Gestreepte overhemden zijn een geweldige toevoeging aan jouw garderobe omdat ze super eenvoudig zijn om toe te voegen aan je outfit. Gestreepte overhemden zijn dynamisch omdat ze zowel overdag als 's avonds gedragen kunnen worden. Dit betekent dat je direct na het werk de kroeg in kunt gaan om jouw vrienden te ontmoeten zonder dat je eerst naar huis moet rennen om je om te kleden. Je kunt ze zowel aandoen naar het werk als bij het boodschappen doen, door de casual uitstraling is dit een van de meest praktische items die je maar kunt hebben hangen in je kast.

Het belangrijkste om in gedachten te houden bij het dragen van een gestreept overhemd is dat de rest van je outfit het moet aanvullen in plaats van het te overmeesteren. Blijf bij de traditionele kleuren voor de gestreepte overhemden als je op zoek bent naar een klassieke look. Of als je durft pak het wat brutaler aan en kies eens voor de gestreepte overhemden met een ietwat opvallende print. Wat een andere goede tip is, is om jouw gestreepte overhemden te combineren met een leuk colbertje. Zo staat een navy jasje bijvoorbeeld erg goed bij de streep overhemden in het lichtblauw of in het wit. Door verschillende laagjes toe te passen zorg je ervoor dat focus nog steeds op de streep zal liggen, precies wat je wilt bereiken.

 

Een prima toevoeging voor jouw outfit
Zie je outfit als een band en je gestreepte t-shirt is de leadzanger. Alle andere elementen moeten de lead er sterker en feller uit laten zien zonder de focus weg te nemen. Je kunt immers niet drie leadzangers op één plaats hebben, anders zou het een bende worden. Bij twijfel is het handig om het simpel te houden en door je gestreepte shirts te combineren met gedempte tonen. Dit is natuurlijk het principe achter 'less is more'. Ons advies kan worden toegepast op elk type streep, horizontaal of verticaal, grijs of wit, het maakt allemaal niet uit. Door vandaag nog jouw eerste gestreepte overhemden te halen zal ook jij een uitstekende aanvulling hebben voor in je garderobe.