Geruite Overhemden

Geruite overhemden zijn populair bij iedereen, van hipsters tot houthakkers. Wij mannen hebben bijna allemaal wel een geruit overhemd of vijf in de kast liggen. Variërend van casual tot iets aan iets netter, geruite overhemden passen bij elke stijl en gelegenheid. Een geruit overhemd moet een vast onderdeel zijn van jouw eigen stijl. In tegenstelling tot Hawaiiaanse overhemden en jeans shorts (jorts), zullen je geruite overhemden nooit uit de mode raken. Zie het kopen van een aantal geruite overhemden voor heren dan ook echt als een investering in jouw kledingstijl. Wij laten je in dit artikel meer zien over het kopen van een geruit flanellen overhemd voor heren.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toon filters
  1. Kuca Overhemd Code of Silence oranje ruiten
    Kucha hemd Oranje Ruit
    € 79,95

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het materiaal van de geruite overhemden voor heren
Iedere man heeft een geruit overhemd nodig dat comfortabel te dragen is in huis, maar dat ook mooi genoeg is om boodschappen mee te doen. Een factor om rekening mee te houden is het weer. Je wilt niet dat je midden januari een dun geruit flanellen overhemd draagt. Als het koud is kies dan voor de flanellen geruite overhemden met lange mouwen. 100% katoen houdt je warm en comfortabel bij warm weer. In de zomer kun je kiezen voor dunner materiaal en fellere kleuren om het mooie weer te weerspiegelen, dit zorgt ervoor dat je altijd  weer op zal vallen in jouw overhemd geruit blauw of geruit flanellen overhemd.

Een geruit overhemd is daarnaast een super leuke toevoeging om te dragen als een laagje, uiteraard voor als het weer wat kouder is. Een geruit overhemd blauw voor heren met geopende knoopsluiting over je t-shirt is een mooie look voor extra warmte. Vergeet niet dat geruite overhemden bij iedere man mooi zullen staan. Het draait er allemaal om dat je het kledingstuk met voldoende zelfvertrouwen moet dragen. Wanneer je je goed voelt in je kleding zal je je ook gelijk goed voelen in het dagelijks leven!

Bestel nu nog jouw geruite overhemden voor heren
Wij hebben voor jou het grootste aanbod aan geruite overhemden voor heren. Door de grote verscheidenheid aan mogelijkheden voor de geruite overhemden zal ook jij voorzien kunnen zijn van een prachtige toevoeging voor bij jou in de kast. Of je ze nu draagt over een mooi t shirt of dat je hem gewoon zo aan doet, een overhemd met een blauwe ruit zal altijd mooi zijn om te dragen. Door snel naar ons aanbod te kijken zal je in een keer kunnen zien wat er allemaal mogelijk is voor de geruite overhemden!