Effen Overhemden

Effen overhemden, nagenoeg iedere man heeft er wel een paar in de kast hangen. De effen overhemden zijn nog altijd super populair onder de heren. Dit komt met name door het feit dat je met de effen overhemden niet echt de fout in kunt gaan. Nu is het alleen wel zo dat lang nog niet iedere man bekend is met de kleuren en de mogelijkheden voor dit type overhemden. Het wordt dan ook tijd om hier wat meer over te laten zien, zo weet je precies wat je kunt verwachten van jouw aankoop.

Producten 1-9 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toon filters
 1. lichtblauw luxe oxford weving calvin overhemd
  Calvin overhemd blauw luxe oxford
  € 79,95
 2. blauw overhemd
  Blauw katoen overhemd daria
  € 79,95
 3. Wit overhemd met bloemetjes print binnenkraag
  Khalifa Italiaanse Overhemd Wit
  € 59,95
 4. witte overhemd met speelse patroon
  Owen Overhemd Wit Playfull
  € 59,95
 5. witte overhemd binnenkraag print
  Caddis Overhemd wit
  € 59,95
 6. Devine witte overhemd
  Devine Witte Overhemd
  € 59,95
 7. Ellwood witte overhemd code of silence
  Ellwood Witte Overhemd
  € 59,95
 8. Wit overhemd met binnenkraag print
  Elmore wit Overhemd
  € 59,95
 9. Enrique witte overhemd paisley print code of silence
  Enrique Witte Overhemd
  € 59,95

Producten 1-9 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke kleur voor de effen overhemden?
De kleur van de effen overhemd en is het eerste wat opvalt wanneer je er een draagt. Het is echt zo dat dit kan worden gezien op ruim honderd meter afstand, wanneer je iemand voor het eerst ziet zal je gelijk zien of de kleur van zijn effen overhemden aansluit bij zijn persoonlijkheid.  Een man die de rol van kleur en het effect ervan begrijpt heeft controle over wat mensen van hem denken. Wit is de meest voorkomende kleur voor de effen overhemden, en terecht.  Historisch gezien heeft het de scene gedomineerd, het was aanvankelijk de enige keuze voor een heer.  Het gebrek aan kleur en vlekken op de kraag en manchetten van een man betekende dat hij boven het werken met zijn handen en zweten stond om de kost te verdienen.

Pas toen de Engelsen begonnen met het introduceren van kleuren uit hun weekenden en landkleding, werden kleuren pas echt populair voor de effen overhemden. Toch blijft wit nog altijd de meest formele kleur; een man kan er zeker van zijn dat een wit overhemd nooit verkeerd gedragen kan worden (tenzij het niet past natuurlijk. Blauw kwam wat later op gang, echter is dit momenteel ook een super populaire kleur voor effen overhemden.  Blauw is vooral geschikt voor de mannen met die een iets lichtere huid hebben. Bij een wit effen overhemd kan het namelijk allemaal iets te kil worden.

Een groot assortiment aan effen overhemden
Wij staan natuurlijk bekend om ons uitzonderlijk grote aanbod aan effen overhemden. Dit grote aantal keuzemogelijkheden maakt het echt een stuk eenvoudiger om de overhemden te vinden die aansluiten bij jouw wensen en interesses. Kies je voor de witte overhemden om te dragen voor onze een net pak? Of geef jij de voorkeur uit aan een gekleurd overhemd om te zorgen voor wat meer variatie? Door ons grote assortiment is nagenoeg alles mogelijk op het gebied van effen overhemden!