Op zoek naar luxe overhemden? 

Op zoek naar luxe overhemden? 

Als man zijnde moet je natuurlijk wel de juiste overhemden in de kast hebben liggen. Je kunt heren overhemden vinden in nagenoeg alle mogelijke soorten en maten, dit zorgt er dan ook voor dat je meer dan genoeg keuzemogelijkheden hebt. Een van de meest gekozen soorten overhemden is natuurlijk het luxe overhemd. De luxe overhemden zijn precies wat je nodig hebt als je jouw pak wilt voorzien van een frisse en professionele uitstraling. Maar wat voor soort luxe overhemden zijn er dan? En waar is het luxe overhemd voor bedoeld? Tijd om daar achter te komen!

Wat is een luxe overhemd?

Het lijkt misschien een vrij eenvoudige vraag, echter weet nog niet iedere man wat de luxe overhemden nu eigenlijk zijn. De luxe overhemden staan bekend om de professionele uitstraling en om de netheid, het zijn overhemden die je draagt in combinatie met een goed pak. Het mooi aan de luxe overhemden is dat je variatie aan kunt brengen in jouw pak is, zonder dat je gelijk een heel nieuw pak hoeft te kopen. Een rood overhemd geeft nu eenmaal een andere uitstraling aan het pak mee dan onze blauwe luxe overhemden.

 luxe overhemd

Wanneer draag je de luxe overhemden?
Het zal geen verrassing voor je zijn dat de luxe overhemden bedoelt zijn voor de formele gelegenheden, dit is wel aan de naam te zien. Dit betekent dan ook dat de luxe overhemden niet bedoelt zijn voor de mannen die niet zo’n zin hebben in een nette dresscode, zij kunnen beter kiezen voor een van onze casual overhemden. Waar je hem wel naar aan kan doen is naar het werk of naar een business bijeenkomst. Door de professionele uitstraling weet je zeker dat je tot op in de puntjes verzorgd zal zijn, under dressed zijn kan natuurlijk niet.

luxe overhemden

 

1 year ago